Vi fortsätter ta hand om både din motor och ditt förtroende

Dieselfrågan handlar för oss inte bara om att hitta en teknisk lösning för korrekta utsläppsvärden. Det handlar också om att ta hand om dig, och alla andra som kör en Volkswagen årsmodell 2008 – 2015 med berörd motor.

Efter rigorösa tester och godkännande av den tyska motortransportmyndigheten KBA finns det nu en åtgärd på plats för samtliga motorer utan att förbrukning och prestanda  påverkas.

Vi vill nu välkomna dig med din bil till närmaste verkstad. Du kan välja att redan nu boka en tid för att få den åtgärdad eller vänta till nästa ordinarie servicetillfälle. Medan vi ser över din bil har du förstås tillgång till en kostnadsfri lånebil.

Vi är väldigt tacksamma för att du valt Volkswagen och vi kommer med oförminskad kraft att fortsätta att ta hand om både din bil och ditt förtroende för oss.

Med vänliga hälsningar från oss alla på Volkswagen.